Pretraži blog

понедељак, 1. октобар 2012.

IDEMO ISPOČETKA... počinje V sezona STEEL DARTS LIGE ČOKA

Uspešno je privedena kraju IV sezona STEEL DARTS LIGE Čoka, 20. septembra 2012. godine okupili su se igrači da bi najbolji u IV sezoni preuzeli svoje nagrade. Osim Džavića koji je opravdano bio odsutan, svi su bili prisutni. Prilikom ovog okupljanja odigrano je i revijalno takmičenje, igrači su igrali 301 DI MO, 301 Parchis, Shangai, Bullshooter i 107 sudden death.
Organizatori već uveliko planiraju početak V sezone, ali pre nego što ćemo o detaljima predstojeće sezone na trenutak ćemo se vratiti na proteklu sezonu i malo ćemo proanalizirati postignute rezultate.
Što se tiče prisutnosti IV sezona je bila nešto slabije posećena od ranijih sezona, razlog će organizatori probati da otkriju. Dakle, u X odigranih kola ukupno se takmičilo 15 igrača. Po takmičenju je bilo u proseku 8,6 igrača. Evo tabele prisutnosti:


Generalni plasman nam je poznat ali evo još jednom konačne tabele nakon deset odigranih kola:


U sledećoj tabeli možemo videti igrače koji su osvojili prvo, drugo ili treće mesto. Jedino je Seke bio na pobedničkom postolju u svakom kolu, dok je iza njega Bata, nažalost bez osvojenog turnira. Prvo mesto osim Seke Akoša osvajali su samo Džavić i Vujin.


Što se tiče bacanja iznad 100 poena na vrhu tabele se nalazi ponovo Seke Akoš, prate ga Džavić i Bata, evo tabele:


Da se malo promeni ime osobe na vrhu tabele pobrinula se Daniela Bata Bogdanov, sa najvećim izlazom od 154 poena, T20, T20, D17. Ona je ovu cifru bacila u VII kolu, do kraja uspela da sačuva i tako osvoji titulu za najveći izlaz, čestitamo joj.


Najbolji leg pripada Seke Akošu, on je završio leg sa 14 strelica što znači prosek od 107,36 poena, vredi spomenuti i Džavićev uspeh od 15 strelica 100,20 prosek. Evo tabele sa ostalim igračima:



U sledećoj tabeli možete videti učinak igrača po odigranim kolima, po ukupnom skoru najbolji prosek ostvario je Džavić Peter, sledi ga Borza Norbert (igrao je samo u dva kola), zatim je u vrhu još Seke Akoš i Bata Jožef.


Za kraj da čestitamo svima koji su uzeli učešće bilo kao organizatori ili kao igrači, želimo da se zahvalimo svima koji su doprineli da i ova sezone bude uspešna.

Još jednom da se podsetimo najuspešnijih:

Seke Akoš - I mesto
Džavić Peter - II mesto (nažalost nije bio prisutan na dodeli)

Bata Jožef - III mesto

Bata Bogdanov Daniela - najveći izlaz 154
 

Na početku smo već nagovestili da nas čeka početak V sezone. Za sada ono što se zna je da je početak predviđen za 04. oktobar 2012. godine i da će se igrati 15 kola. Po dogovoru organizatora i dalje će se igrati četvrtkom na istom mestu gde se do sada igralo. Period koji je predviđen za odigravanje V sezone je od oktobra meseca 2012. godine do kraja marta meseca 2013. godine u tom periodu će se igrati kola, organizatori će se prilagođavati vremenskim uslovima i u slučaju velikih minusa, zbog grejanja preskakaće se neki takmičarski dani.
Što se tiče takmičenja u samom sistemu je došlo do manjih promena, naime cilj organizatora je da se što više igra na ovim takmičenjima pa je sistem tako razrađen da mogući najmanji broj takmičara završava učešće nakon grupne faze i na glavnu tablu će u svakom slučaju obezbediti plasman najmanje 8 igrača, a u slučaju kada broj prijavljenih dostiže 12 igrača onda će glavna tabla biti sa 12 igrača. Najveća promena u sistemu je uvedena u mečevima polufinala i finala. Polufinali mečevi će se igrati na 2 puta 2 dobijena lega, znači da će se igrati na 2 dobijena seta, a jedan set će se igrati na 2 dobijena lega. U finalu će se igrati na 2 puta 3 dobijena lega, što znači da se igra na 2 dobijena seta, a set se igra na 3 dobijena lega. Nadamo se da će ove novine dovesti do kvalitetnije igre. Naravno sve ostale informacije možete dobiti ovde na blogu ili telefonom na 064/1921910.
Unapred želimo puno sreće svim igračima i želimo im puno 180...
Vidimo se u ČETVRTAK, 04. oktobra 2012. godine

PROGRAM:
18,30 - WARM UP
19,00 - ŽREBANJE
19,15 - GAME ON














Нема коментара:

Постави коментар